Arbeidsrecht

We zijn specialisten op ons rechtsgebied. Dat betekent dat we veel ervaring en kennis hebben in het arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. Wij zijn ook lid van één of meer specialisatieverenigingen om onze kennis en kwaliteit op orde te houden.

Praat niet krom wat recht is

Over arbeidsrecht

Wij zijn advocaten gespecialiseerd op ons rechtsgebied, wat betekent dat we veel ervaring en kennis hebben in het arbeidsrecht. Wij zijn ook lid van één of meer specialisatieverenigingen om onze kennis en kwaliteit op orde te houden. Of u nu een advocaat nodig heeft bij ontslag, of dat u het wilt hebben over een concurrentiebeding; wij helpen u graag verder.

Wij willen snel en doeltreffend voor u handelen, omdat u al druk genoeg bent. Dat kan betekenen dat we u ‘ter plekke’ telefonisch adviseren, of u snel van een goed en praktisch schriftelijk advies voorzien. Wanneer het in uw belang is, zullen we ook juridische procedures starten of juist namens u verweer voeren. We zijn makkelijk bereikbaar in alle opzichten en u kunt altijd bij ons terecht in hartje Rotterdam.

Alles wat we doen, doen we in overleg met u, maar ons doel daarbij is altijd om u zoveel mogelijk het werk en de zorgen uit handen te nemen. Daarom schakelt u immers één van onze arbeidsrechtadvocaten in!

Meer informatie aanvragen
Uw recht komt goed te recht

Onze specialisaties

Wij adviseren u graag en kunnen desnoods ook procederen rondom alle arbeidsrechtelijke en medezeggenschapsrechtelijke vragen. Dat omvat o.a.

Ons team

Marieke Hartkoorn
Joop Nijhuis
Bernard Bongaards
Arthur Hansen