Open vacatures

Wil je bij ons komen werken of stage lopen? Kijk hier voor een overzicht van onze openstaande vacatures.

Op zoek naar…

Advocaat medewerker: Ondernemingsrecht/civiel recht

Wil je werken bij een écht Rotterdams kantoor? Heb je in het bijzonder affiniteit met ondernemingsrecht, huurrecht en het algemene civiele recht? Wij komen graag met jou in gesprek!

Bolder advocaten is een middelgroot allround kantoor gevestigd in Rotterdam, waarbij het accent ligt bij het ondernemersrecht, het arbeidsrecht en het familierecht. Wij zijn het beste van twee werelden. Wij bieden gespecialiseerde diensten met een persoonlijke benadering, praktische aanpak en scherpe tarieven. De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort.

Jij bent:

  • Advocaat of juridisch medewerker met minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het ondernemingsrecht of het civiele recht;
  • Analytisch en juridisch sterk;
  • Taalvaardig, to-the-point;
  • Sociaalvaardig, klantgericht en commercieel;
  • En natuurlijk gewoon een gezellige collega!

We bieden jou een functie als advocaat binnen ons kantoor, een mooie werkomgeving, prima arbeidsvoorwaarden en de collega’s zijn gers!

Interesse? Stuur dan je motivatie met CV en Cijferlijst naar Roderick Rischen: Rischen@bolderadvocaten.nl

Word jij onze partner?

(Aankomend) maat met een zakelijk hart

Bolder advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met een zakelijk hart. Niet voor niets zijn wij dan ook gevestigd aan de Boompjes in hartje Rotterdam.

Bij ons op kantoor is iedere advocaat gespecialiseerd in één of meer rechtsgebieden, maar gezamenlijk zijn we van alle markten thuis. Particulieren, bedrijven en non-profit organisaties kunnen bij ons terecht voor algemeen ondernemingsrecht (waaronder contractenrecht, huurrecht en procesrecht), personen- en familierecht en arbeidsrecht. Wij hechten groot belang aan kwalitatief goede juridische advisering voor iedereen en mede daarom bestaat een deel van onze praktijk uit het bieden van juridische bijstand aan degenen die zelf deze kosten niet kunnen dragen (gesubsidieerde rechtsbijstand).

Wij willen onze ondernemingsrechtpraktijk uitbreiden. Als partner van ons kantoor vervul je niet alleen de rol van advocaat voor jouw cliënten, maar ook een strategische en leidende rol in onze organisatie. Je hebt ideeën over de toekomst en geeft met de andere maten en medewerkers richting aan de ontwikkeling van kantoor.

Profiel Aankomend Partner
• Minimaal 6 jaar werkervaring opgedaan binnen de advocatuur;
• Grote deskundigheid binnen de ondernemingsrechtpraktijk;
• Bewezen ervaring in het succesvol acquireren en behouden van cliënten;
• Ondernemend en commercieel ingestelde persoonlijkheid;
• Met een solide eigen praktijk en de ambitie die uit te breiden;
• Adviseert en waar nodig procedeert.

Interesse? Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Bernard Bongaards: bongaards@bolderadvocaten.nl en 06 511 20192.

Rechten student?

Stage

Ons kantoor biedt aan rechtenstudenten, die zich in de eindfase van hun studie bevinden, de mogelijkheid om een studentstage voor de duur van twee maanden te volgen. Tijdens deze stage krijgt de student een goed beeld van de dagelijkse praktijk op een advocatenkantoor met diverse rechtsgebieden. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het beantwoorden van rechtsvragen, literatuur- en jurisprudentieonderzoek voor concrete zaken én het bijwonen van besprekingen en zittingen.

Ben je geïnteresseerd in een studentstage bij Bolder advocaten, stuur dan jouw motivatie met CV naar Marieke Hartkoorn: hartkoorn@bolderadvocaten.nl