Open vacatures

Wil je bij ons komen werken of stage lopen? Kijk hier voor een overzicht van onze openstaande vacatures.

Op zoek naar…

Advocaat medewerker: Ondernemingsrecht/civiel recht

Wil je werken bij een écht Rotterdams kantoor? Heb je in het bijzonder affiniteit met ondernemingsrecht, huurrecht en het algemene civiele recht? Wij komen graag met jou in gesprek!

Bolder advocaten is een middelgroot allround kantoor gevestigd in Rotterdam, waarbij het accent ligt bij het ondernemersrecht, het arbeidsrecht en het familierecht. Wij zijn het beste van twee werelden. Wij bieden gespecialiseerde diensten met een persoonlijke benadering, praktische aanpak en scherpe tarieven. De sfeer is informeel en de lijnen zijn kort.

Jij bent:

  • Advocaat of juridisch medewerker met minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het ondernemingsrecht of het civiele recht;
  • Analytisch en juridisch sterk;
  • Taalvaardig, to-the-point;
  • Sociaalvaardig, klantgericht en commercieel;
  • En natuurlijk gewoon een gezellige collega!

We bieden jou een functie als advocaat binnen ons kantoor, een mooie werkomgeving, prima arbeidsvoorwaarden en de collega’s zijn gers!

Interesse? Stuur dan je motivatie met CV en Cijferlijst naar Roderick Rischen: Rischen@bolderadvocaten.nl

Word jij onze partner?

(Aankomend) maat met een zakelijk hart

Bolder advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met een zakelijk hart. Niet voor niets zijn wij dan ook gevestigd aan de Boompjes in hartje Rotterdam.

Bij ons op kantoor is iedere advocaat gespecialiseerd in één of meer rechtsgebieden, maar gezamenlijk zijn we van alle markten thuis. Particulieren, bedrijven en non-profit organisaties kunnen bij ons terecht voor algemeen ondernemingsrecht (waaronder contractenrecht, huurrecht en procesrecht), personen- en familierecht en arbeidsrecht. Wij hechten groot belang aan kwalitatief goede juridische advisering voor iedereen en mede daarom bestaat een deel van onze praktijk uit het bieden van juridische bijstand aan degenen die zelf deze kosten niet kunnen dragen (gesubsidieerde rechtsbijstand).

Wij willen onze ondernemingsrechtpraktijk uitbreiden. Als partner van ons kantoor vervul je niet alleen de rol van advocaat voor jouw cliënten, maar ook een strategische en leidende rol in onze organisatie. Je hebt ideeën over de toekomst en geeft met de andere maten en medewerkers richting aan de ontwikkeling van kantoor.

Profiel Aankomend Partner
• Minimaal 6 jaar werkervaring opgedaan binnen de advocatuur;
• Grote deskundigheid binnen de ondernemingsrechtpraktijk;
• Bewezen ervaring in het succesvol acquireren en behouden van cliënten;
• Ondernemend en commercieel ingestelde persoonlijkheid;
• Met een solide eigen praktijk en de ambitie die uit te breiden;
• Adviseert en waar nodig procedeert.

Interesse? Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Bernard Bongaards: bongaards@bolderadvocaten.nl en 06 511 20192.

Rechten student?

Stage

Studentstage

Wil je op een leuke en uitdagende manier kennismaken met alle aspecten van de advocatuur, je kennis vergroten en vanaf dag één volledig meedraaien in de praktijk van deskundige advocaten? Solliciteer dan naar een studentstage bij Bolder Advocaten!

Onze advocaten zijn specialisten op het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en familierecht. Zowel ondernemers als particulieren zijn bij ons in goede handen. Wij zijn een advocatenkantoor met een Rotterdamse mentaliteit; betrokken, sociaal en hardwerkend. We werken samen in een gezellig team en er hangt een goede sfeer.

Wat bieden we?

Tijdens je studentstage houd je je bezig met het opstellen van adviezen, notities en processtukken, doe je literatuur- en jurisprudentieonderzoek en kun je zittingen, scholingen en besprekingen bijwonen. Je hebt een vast aanspreekpunt, maar je wordt begeleid en voorzien van feedback door de advocaten met wie je samenwerkt.

Iedere dag is er een uitgebreide lunch, waarbij je kunt aanschuiven en tijdens de wekelijkse borrel bespreken we de minder serieuze aspecten van het leven. Daarnaast krijg je een stagevergoeding van € 600,00 bruto per maand en een reiskostenvergoeding.

Wat bied jij?

Je zit in het laatste jaar van je bachelor of master, je staat stevig in je schoenen, bent analytisch vaardig, dienstverlenend, leergierig en ambitieus. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je hebt er geen moeite mee je in een team te handhaven. Verder ben je gedurende een periode van twee maanden, vier dagen per week beschikbaar.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Marieke Hartkoorn of stuur gelijk je motivatie met CV. (06 – 4215 2067 / hartkoorn@bolderadvocaten.nl)