Open vacatures

Wil je bij ons komen werken of stage lopen? Kijk hier voor een overzicht van onze openstaande vacatures.

Op zoek naar…

Advocaat medewerker: Ondernemingsrecht/Verbintenissenrecht

Bolder Advocaten is een modern advocatenkantoor, waar de sfeer informeel, open en betrokken is. Met een team van gespecialiseerde advocaten staan wij onze cliënten bij in verscheidende rechtsgebieden. Onze dienstverlening is met name toegespitst op het ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, arbeidsrecht, personen- en familierecht.

Wij hebben behoefte aan uitbreiding van ons team op het gebied van het verbintenissenrecht. Als senior advocaat vervul je een zelfstandige rol binnen een gedreven team en draag je actief bij aan (het verder uitbreiden van) onze praktijk.

Wat we zoeken:

  • een advocaat met minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van het verbintenissenrecht/ondernemingsrecht;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • sterk analytisch vermogen, overtuigingskracht en uitstekende schrijfvaardigheid;
  • enthousiast en cliëntgericht;
  • interesse in het delen van kennis; en
  • last but not least, een leuke collega.

Wat we bieden:

  • een professionele en informele werkomgeving in hartje Rotterdam, waar no-nonsense en kwaliteit centraal staat;
  • een ambitieus, hecht en hardwerkend team, dat humor en ontspanning overigens minstens zo belangrijk vindt;
  • een salarisindicatie (op fulltime basis en afhankelijk van je ervaring) tussen € 4.000 en € 4.500 exclusief vakantietoeslag en bonusregeling en 26 vakantiedagen; en
  • ruime opleidingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd? Mail dan jouw motivatiebrief met cv naar Bernard Bongaards, bongaards@bolderadvocaten.nl of bel ons vooral als je niet direct wilt solliciteren maar eerst eens een kop koffie wilt komen drinken 010-4332777

Rechten student?

Stage

Studentstage

Wil je op een leuke en uitdagende manier kennismaken met alle aspecten van de advocatuur, je kennis vergroten en vanaf dag één volledig meedraaien in de praktijk van deskundige advocaten? Solliciteer dan naar een studentstage bij Bolder Advocaten!

Onze advocaten zijn specialisten op het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en familierecht. Zowel ondernemers als particulieren zijn bij ons in goede handen. Wij zijn een advocatenkantoor met een Rotterdamse mentaliteit; betrokken, sociaal en hardwerkend. We werken samen in een gezellig team en er hangt een goede sfeer.

Wat bieden we?

Tijdens je studentstage houd je je bezig met het opstellen van adviezen, notities en processtukken, doe je literatuur- en jurisprudentieonderzoek en kun je zittingen, scholingen en besprekingen bijwonen. Je hebt een vast aanspreekpunt, maar je wordt begeleid en voorzien van feedback door de advocaten met wie je samenwerkt.

Iedere dag is er een uitgebreide lunch, waarbij je kunt aanschuiven en tijdens de wekelijkse borrel bespreken we de minder serieuze aspecten van het leven. Daarnaast krijg je een stagevergoeding van € 600,00 bruto per maand en een reiskostenvergoeding.

Wat bied jij?

Je zit in het laatste jaar van je bachelor of master, je staat stevig in je schoenen, bent analytisch vaardig, dienstverlenend, leergierig en ambitieus. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je hebt er geen moeite mee je in een team te handhaven. Verder ben je gedurende een periode van twee maanden, vier dagen per week beschikbaar.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Marieke Hartkoorn of stuur gelijk je motivatie met CV. (06 – 4215 2067 / hartkoorn@bolderadvocaten.nl)