Vacatures

Wil je bij ons komen werken of stage lopen? Kijk hier voor een overzicht van onze openstaande vacatures.

Op zoek naar…

Secretarieel medewerker

Bolder Advocaten is niet zomaar een advocatenkantoor, we zijn een modern kantoor met een relaxte, open en super toegewijde sfeer. Ter ondersteuning van de advocaten en juristen, zijn we op zoek naar een duizendpoot die ons secretariaat kan versterken.

We zoeken iemand met:

 • Ervaring op het gebied van het aanbieden van secretariële en administratieve ondersteuning;
 • Bij voorkeur een afgeronde secretariële (juridische) opleiding;
 • Kennis van MS Office, Teams en bij voorkeur ook Kleos;
 • Een talenknobbel in het Nederlands en Engels;
 • Enthousiasme en klantgerichtheid;
 • Daadkracht, pit en humor;

We zoeken fulltime versterking, maar parttime invulling (via een duo functie) is ook mogelijk!

Als secretarieel medewerker zorg je samen met jouw collega’s ervoor dat alles op rolletjes loopt. Onder de dagelijkse verantwoordelijkheden vallen:

 • Het opnemen van de telefoon en het afhandelen van eenvoudige vragen;
 • Agendabeheer;
 • Het voorbereiden van een net binnengekomen dossier;
 • Het uitwerken van stukken en correspondentie;
 • Het gereedmaken van processtukken;
 • Het in persoon en telefonisch te woord staan van cliënten, medewerkers van de rechtbanken en hoven, gerechtsdeurwaarders en anderen; en
 • Het gastvrij ontvangen van bezoekers.

Overweeg je dit avontuur met ons aan te gaan? Bel (010-4332777) voor meer informatie of kom langs om de gastvrijheid te proeven. Een motivatiebrief met c.v. kan gestuurd worden naar Arthur Hansen hansen@bolderadvocaten.nl

Rechten student?

Stage

Studentstage

Wil je op een leuke en uitdagende manier kennismaken met alle aspecten van de advocatuur, je kennis vergroten en vanaf dag één volledig meedraaien in de praktijk van deskundige advocaten? Solliciteer dan naar een studentstage bij Bolder Advocaten!

Onze advocaten zijn specialisten op het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en familierecht. Zowel ondernemers als particulieren zijn bij ons in goede handen. Wij zijn een advocatenkantoor met een Rotterdamse mentaliteit; betrokken, sociaal en hardwerkend. We werken samen in een gezellig team en er hangt een goede sfeer.

Wat bieden we?

Tijdens je studentstage houd je je bezig met het opstellen van adviezen, notities en processtukken, doe je literatuur- en jurisprudentieonderzoek en kun je zittingen, scholingen en besprekingen bijwonen. Je hebt een vast aanspreekpunt, maar je wordt begeleid en voorzien van feedback door de advocaten met wie je samenwerkt.

Iedere dag is er een uitgebreide lunch, waarbij je kunt aanschuiven en tijdens de wekelijkse borrel bespreken we de minder serieuze aspecten van het leven. Daarnaast krijg je een stagevergoeding van € 600,00 bruto per maand en een reiskostenvergoeding.

Wat bied jij?

Je zit in het laatste jaar van je bachelor of master, je staat stevig in je schoenen, bent analytisch vaardig, dienstverlenend, leergierig en ambitieus. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je hebt er geen moeite mee je in een team te handhaven. Verder ben je gedurende een periode van twee maanden, vier dagen per week beschikbaar.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Marieke Hartkoorn of stuur gelijk je motivatie met CV. (06 – 4215 2067 / hartkoorn@bolderadvocaten.nl)