Over ons

Wij zijn Bolder, advocaten aan de kade in Rotterdam. In deze ondernemende stad hebben we oog en hart voor ondernemingen, ondernemers en hun families. Wij slagen om overal een touw aan vast te knopen, maar praten niet krom wat recht is. We zullen u zoveel mogelijk ontzorgen, omdat u al genoeg aan uw hoofd heeft.

Praat niet krom wat recht is

Over ons

Onze advocaten zijn specialisten op het ondernemingsrecht (waaronder huurrecht), familierecht (zoals scheiding, alimentatie en omgang) en arbeidsrecht (bijvoorbeeld ontslag en reorganisatie). Samen zijn we van alle markten thuis. Ondernemers zijn bij ons in uitstekende handen voor een juridische basis onder toekomstige successen. Of om zaken zorgvuldig af te wikkelen. Maar ook particulieren, zzp’ers en non-profit organisaties kunnen bij ons terecht voor gespecialiseerde ondersteuning.

Wij zijn een advocatenkantoor met een Rotterdamse mentaliteit. Betrokken, sociaal en hardwerkend. In deze mooie stad “die nooit stil staat” staan wij midden in de samenleving. Wij hebben een zakelijk hart. Dit staat voor een menselijke benadering van een juridisch probleem, waarbij wij hart voor de zaak hebben én tonen, met aandacht voor de cliënt en het niet-juridische aspect van de zaak. Maar ook buiten Rotterdam weten wij de juiste weg te vinden en staan wij onze cliënten bij in het Engels, Italiaans, Frans en Spaans.

Regel_recht contact

Onze advocaten

Roderick Rischen
Joop Nijhuis
Marieke Hartkoorn
Bernard Bongaards
Fabrizia de Wit-Facchetti
Willem van den Bos
Sebastian van den Brink
Rebecca Weisz-Hertsworm