Gezocht: Praktijkondersteuner / secretaresse

gepubliceerd door: Bernard Bongaards geplaatst op 21 oktober 2021 leestijd

Bolder advocaten

is op zoek naar een Praktijkondersteuner / secretaresse.

Als praktijkondersteuner in de advocatuur heb je een veelzijdige rol; geen dag is hetzelfde!

Ben jij een klantvriendelijke, service-gerichte aanpakker die ook het overzicht kan bewaren in hectische tijden? Voel jij je verantwoordelijk voor het grote geheel krijg je energie van werken in een team met korte lijntjes? Dan willen we graag met jou in gesprek!

Wat ga je doen:

Afwisseling en dynamiek is wat deze functie typeert. Je ontzorgt en ondersteunt de advocaten waar kan! In de hectiek van de dag stel je de juiste prioriteiten, fungeer je als vraagbaak en ben je dé secretarieel  ondersteuner op velerlei vlak.

Je werkzaamheden zijn breed en variëren van agendabeheer, correspondentie, procesadministratie en het klaarmaken van processtukken. Daarnaast ben jij samen met je collega’s het eerste aanspreekpunt voor cliënten via telefoon en regel je veel dingen voor de kantoororganisatie.

Wie ben je?

Je beschikt over een actieve houding, pakt werkzaamheden pro-actief op en durft vragen te stellen. Je wilt graag het beste uit jezelf en anderen naar boven halen en voelt je medeverantwoordelijk voor het grote geheel. Daarnaast kun jij prioriteiten stellen, snel schakelen en houd je overzicht en structuur, ook in hectische situaties.

Verder heb je:

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als management assistent, (juridisch) secretaresse of praktijkondersteuner;
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse maar ook Engelse taal;
  • Goede kennis van het MS Office pakket;

Wij bieden jou:

Een uitdagende functie in een laagdrempelig Rotterdams kantoor waar humor en aandacht voor elkaar een hoofdrol spelen. Verder zijn de volgende arbeidsvoorwaarden van toepassing:

  • Salaris tussen de € 3.000,- en € 3.500,-  obv 40 uur per week afhankelijk van je werkervaring;
  • Bij voorkeur 40 uur per week;
  • Reiskostenvergoeding;
  • 25 vakantiedagen;

Heb je interesse?

Fijn dat je de tijd hebt genomen om deze vacaturetekst helemaal te lezen. Wil je meer weten over de functie of heb je vragen? Schroom niet om contact op te nemen met Bernard Bongaards via 06-51120192.

Jouw sollicitatie en curriculum vitae ontvangen wij graag uiterlijk 26 oktober a.s. via  bongaards@bolderadvocaten.nl