Stage lopen bij Bolder!

gepubliceerd door: Marieke Hartkoorn geplaatst op 25 augustus 2022 leestijd

Studentstage

Wil je op een leuke en uitdagende manier kennismaken met alle aspecten van de advocatuur, je kennis vergroten en vanaf dag één volledig meedraaien in de praktijk van deskundige advocaten? Solliciteer dan naar een studentstage bij Bolder Advocaten!

Onze advocaten zijn specialisten op het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en familierecht. Zowel ondernemers als particulieren zijn bij ons in goede handen. Wij zijn een advocatenkantoor met een Rotterdamse mentaliteit; betrokken, sociaal en hardwerkend. We werken samen in een gezellig team en er hangt een goede sfeer.

Wat bieden we?

Tijdens je studentstage houd je je bezig met het opstellen van adviezen, notities en processtukken, doe je literatuur- en jurisprudentieonderzoek en kun je zittingen, scholingen en besprekingen bijwonen. Je hebt een vast aanspreekpunt, maar je wordt begeleid en voorzien van feedback door de advocaten met wie je samenwerkt.

Iedere dag is er een uitgebreide lunch, waarbij je kunt aanschuiven en tijdens de wekelijkse borrel bespreken we de minder serieuze aspecten van het leven. Daarnaast krijg je een stagevergoeding van € 600,00 bruto per maand en een reiskostenvergoeding.

Wat bied jij?

Je zit in het laatste jaar van je bachelor of master, je staat stevig in je schoenen, bent analytisch vaardig, dienstverlenend, leergierig en ambitieus. Je kunt goed zelfstandig werken, maar je hebt er geen moeite mee je in een team te handhaven. Verder ben je gedurende een periode van twee maanden, vier dagen per week beschikbaar.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Marieke Hartkoorn of stuur gelijk je motivatie met CV. (06 – 4215 2067 / hartkoorn@bolderadvocaten.nl)